Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΕΙΧΕ "ΚΑΘΗΚΟΝ"

ΕΙΧΕ "ΚΑΘΗΚΟΝ" Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ... ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...!!!

"ΚΑΘΗΚΟΝ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΟΧΙ" ΓΙΩΡΓΟ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ... ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΟΥ, "ΝΑΙ... 
«Προετοιμαστήκαμε από νωρίς για να μη γίνει ποτέ πραγματικότητα η χρεοκοπία της Ελλάδας».
«Ηταν... καθήκον μου να προετοιμαστώ για κάθε ενδεχόμενο
Και αυτό έκανα».
Έτσι απάντησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής στις καταγγελίες Τσίπρα ότι είχε στόχο εξαρχής να παραδώσει τη χώρα στο ΔΝΤ, μετά το βίντεο με δηλώσεις του Στρος Καν που παρουσίασε ο Λάκης Λαζόπουλος.*-- Γιώργο, "καθήκον" σου ήταν πρίν από τις εκλογές, ήδη από τον... Ιούνιο του 2009 να συνομιλείς γιά την ένταξή μας στο Δ.Ν.Τ., όπως αποκάλυψε και ο Τζίμας στο Mega;*-- Γιώργο, αφού ήταν "καθήκον" σου να προετοιμάζεσαι από τότε, πού σημαίνει ότι γνώριζες την οικονομική κατάσταση της Χώρας, γιατί προεκλογικά έλεγες ψέμματα ότι "λεφτά υπάρχουν;

*-- Γιώργο, αφού είδες ότι "λεφτά δεν υπάχουν", γιατί δεν δανείστηκες όταν το κόστος δανεισμού ήταν στα 130 sread --όπως τα άφησε ο Καραμανλής-- και δανείστηκες όταν ξεπέρασαν τις 1000 μονάδες;
*-- Γιώργο είχες "καθήκον", μόνον απέναντι στους δανειστές σου.!!!Διότι έτσι και περισσότερα θα οικονομήσουν και με το άρθρο 14&5 υποθήκευσαν την Εθνική μας Κυριαρχία.Έτσι εκπληρώθηκε και ο ρόλος..."έφ' ώ ετάχθης"...
 
 
ΠΗΓΗ: POLITIKO SAFARI

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ












ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ!!!
<http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_2726.html>


ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΟ
ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ, ΔΙΠΥΘΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΙΑΠΩΝΙΑ!

ΤΑ ΔΙΠΥΘΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΛΟΙΑ(DOUBLE BOTTOM CONTAINER SHIPS),
<http://en.wikipedia.org/wiki/Double_bottom>
http://en.wikipedia.org/wiki/Double_bottom ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΙΔΑΝΙΚΕΣ
ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ. ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ(ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ! ).

ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΝΕ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΒΑΡΟΥΣ ΑΦΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΥΔΑΤΑ.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ(ΟΣΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ) ΤΟΥ ΟΛΠ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ, ΕΙΤΕ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η COSCO ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ "ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ" ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ!

Ξέσπασε ο μεγάλος Μίκης Θεοδωράκης «Βρώμικο σκουλήκι όποιος ξανατολμήσει να με προσβάλει!»

"Η βασική θεωρία του Ναζισμού υπήρξε ο ρατσισμός, που δεν περιελάμβανε μόνο τους Εβραίους, αλλά κάθε έναν που δεν ήταν άρειος. Τσιγγάνοι, Ρώσοι, Ουκρανοί, Έλληνες, Σέρβοι είχαν συνολικά 30.000.000 θύματα κυρίως μέσα σε στρατόπεδα θανάτου. Σε αναλογία πληθυσμού, οι Εβραίοι με τα έξι εκατομμύρια θύματα είχαν τους περισσότερους νεκρούς. Γι' αυτό και ονόμασαν Ολοκαύτωμα την απώλειά τους. Η Ελλάδα υπήρξε μια από τις λίγες χώρες που υπεράσπισαν τους Εβραίους που ζούσαν σ' αυτές. Προφύλαξε συστηματικά τους Έλληνες Εβραίους από τη μήνι των Ες-Ες" αναφέρει σε εκτενή και «σκληρή» ανακοίνωσή του ο σπουδαίος Έλληνας μουσουργός Μίκης Θεοδωράκης, με αφορμή τη ματαίωση της παρουσίασης του μνημειώδους έργου «Μαουτχάουζεν» στην αυστριακή Εθνοσυνέλευση.


«Εάν τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης εισάκουγαν την πρόταση του ΕΑΜ να πάνε στο βουνό και να τεθούν υπό την προστασία του, δεν θα υπήρχε αυτή η τερατώδης εξόντωση των 50 και πλέον χιλιάδων ανθρώπων. Δυστυχώς, οι Ραββίνοι εξακολουθούσαν να έχουν αυταπάτες ως προς την στάση των Γερμανών και αντιτάχθηκαν σ' αυτήν τη σωτήρια πρόταση. Ενδεικτικά σημειώνω ότι η οικογένεια του γνωστού επιχειρηματία Μάτσα σώθηκε, γιατί κατέφυγε στο βουνό στην περιοχή του ελέγχου του ΕΛΑΣ. Στην Αθήνα υπήρχαν εκατοντάδες οικογένειες που, με κίνδυνο της ζωής τους, έκρυβαν Εβραίους" υπογραμμίζει ο Μίκης Θεοδωράκης.

Και συνεχίζει: "Εμείς, ως μαχητές του ΕΛΑΣ Αθηνών, είχαμε αναλάβει τη φύλαξη πολλών τέτοιων κατοικιών, με εντολή να δώσουμε μάχη, προκειμένου να σωθούν οι κρυμμένοι Εβραίοι. Προσωπικά, μπορώ να αναφέρω δεκάδες περιπτώσεις κατά τις οποίες θρηνήσαμε θύματα, προκειμένου να εμποδίσουμε τους Ες-Ες στο μακάβριο έργο τους. Επομένως, ο αντιρατσισμός και η αντίθεση στον αντισημιτισμό δεν υπήρξαν μόνο βασικά στοιχεία της αγωγής μας (εννοώ ως ΕΑΜίτες), αλλά και αντικείμενο της δράσης μας στην περίοδο της Κατοχής, εναντίον του ρατσισμού κάθε είδους. Την ίδια στάση κράτησα σε όλη μου τη ζωή, όχι μόνο με λόγια, αλλά και με έργα και τίποτα δεν θα μπορούσε να με κάνει να αλλάξω ιδέες".

"Έτσι και τώρα" σημειώνει, "με την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών, η λέξη «απαγορεύεται» αφορά κάθε αναφορά στο Φασισμό-Ναζισμό-Εθνικισμό-Αντικομμουνισμό και Αντισημιτισμό και ακόμα περισσότερο τη συμμετοχή στις γραμμές μας ατόμων που εμφορούνται από παρόμοιες ιδέες. Προσωπικά δηλώνω ότι τους μισώ, γιατί επί πλέον με χωρίζει από αυτούς αίμα. Ναι, ματώσαμε για να υπερασπίσουμε τις ιδέες μας, έτσι που να έχουμε το δικαίωμα να ισχυριζόμαστε ότι αναδειχθήκαμε μεταξύ των πρωτεργατών στην υπεράσπιση των θυμάτων του Φασισμού-Αντισημιτισμού".

"Γι' αυτό τελεία και παύλα. Και θεωρώ βρώμικο σκουλήκι όποιον ξανατολμήσει να με προσβάλει στο πιο ευαίσθητο σημείο του χαρακτήρα μου. Από δω και πέρα όμως, αρχίζουν τα δύσκολα, γιατί ο Σιωνισμός, που είναι φανερό ότι όχι μόνο σηκώνει κεφάλι, αλλά διεκδικεί ρόλο πρωταγωνιστικό στις διεθνείς εξελίξεις, χρησιμοποιεί σαν άλλοθι το Ολοκαύτωμα για πράξεις καθαρά αντιδραστικού χαρακτήρα, όπως είναι η κρατική πολιτική του Ισραήλ και ο ρόλος ορισμένων σπουδαίων παραγόντων του Εβραιοαμερικανικού λόμπι στη διαμόρφωση της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ" προσθέτει ο κ. Θεοδωράκης.

"Έτσι, κάθε κριτική εναντίον τους χαρακτηρίζεται έντεχνα αντισημιτισμός, με αποτέλεσμα να μην τολμά πια κανένας να καταδικάσει πράξεις επαχθείς, από φόβο μήπως στιγματισθεί ως ρατσιστής. Επειδή είμαι από εκείνους που δεν με σταματά τίποτα, προκειμένου να πω την αλήθεια όπως εγώ την εννοώ και την πιστεύω, έχω γίνει κατά καιρούς στόχος παρόμοιων επιθέσεων, ενώ παράλληλα οι αντίπαλοί μου δεν μένουν στα λόγια, αλλά προχωρούν και σε πράξεις που με μειώνουν ως άνθρωπο και ως συνθέτη. Κυρίως ως συνθέτη, γιατί οι Σιωνιστές ελέγχουν σε ποσοστό 99% τη μουσική ζωή της Οικουμένης. Έχω λοιπόν κατηγορήσει επανειλημμένα και κατηγορώ και σήμερα το Ισραήλ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας" υπογραμμίζει. "Όπως καταδικάζω και ορισμένους σπουδαίους παράγοντες από το εβραιοαμερικανικό λόμπι τόσο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξαν στα εγκλήματα της πολεμικής μηχανής των ΗΠΑ στο Ιράκ όσο και για το σχέδιο της άλωσης των εθνών-κρατών, με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία των τραπεζιτικοπιστωτικών κολοσσών που ελέγχουν εξ ολοκλήρου".

"Είναι από τα παράδοξα της ιστορίας, τα κατ' εξοχήν θύματα του Χιτλερισμού να μιμούνται απόλυτα τις μεθόδους που χρησιμοποίησε για την παγκόσμια επικράτησή του. Το γεγονός αυτό μας υποχρεώνει να τους φερθούμε ανάλογα, ακόμα και αν κινδυνεύσουμε -όπως τότε- να θυσιάσουμε τη ζωή μας. Και κάτι ακόμα: Κάνουν λάθος που, χάρη στον κ. Παπανδρέου, διάλεξαν τη χώρα μας για το συνέδριό τους. Αυτό για μας αποτελεί υπέρτατη πρόκληση, που είμαστε υποχρεωμένοι να τη λάβουμε σοβαρά υπ' όψιν" καταλήγει ο Μίκης Θεοδωράκης σε αυτήν την ανακοίνωση-«κόλαφο».
PROTO THEMA

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ Η ΧΑΖΗ ΞΑΝΘΙΑ





Μια ξανθιά ήθελε να πιάσει δουλειά σε μια επιχείρηση, για να την  δοκιμάσουν της έκαναν μερικές ερωτήσεις γενικού γνώσεων τύπου.
1) Ποσά χρόνια κράτησε ο 100ετής πόλεμος ;
α) 116
β) 99
γ) 100
δ) 110

- Α, δεν ξέρω, λέει η Ξανθιά.
2) Ποιο μήνα γιορτάζουν οι Ρώσοι την επανάσταση του Οκτωβρίου ;
α) τον Αύγουστο
β) τον Οκτώβριο
γ) τον Νοέμβριο
δ) τον Ιανουάριο

- Αχ καλέ, δεν ξέρω!
3) Πως λεγόταν ο Βασιλιάς της Αγγλίας Γεώργιος ΙV;
α)Γεώργιος
β)Εδουάρδος
γ)Κάρολος
δ)Αλβέρτος

- Που να ξέρω;
4)Απο πιο Ζώο πήραν οι Κανάριοι Νήσοι την Ονομασία τους ;
α)την Φώκια
β)το Aλογο
γ)το Καναρίνι
δ)τον Σκύλο

- Δεν ξέρω!
5)Σε πια Χώρα ανακαλύφτηκε το καπέλο τύπου Παναμά;
α)στον Παναμά
β)στην Αργεντινή
γ)στο Εκουαδόρ
δ)στο Μεξικό

- Δεν γνωρίζω.

Φυσικά δεν της έδωσαν την θέση και την έδιωξαν κακήν κακώς

Εσείς, όπως και εγώ γελάσατε με την ξανθιά και φυσικά ξέρετε όλες τις απαντήσεις, σωστά?
Πάρτε λοιπόν.
1)    Ο 100ετής πόλεμος κράτησε 116 χρόνια 1337 έως 1453
2)    Οι Ρώσοι γιορτάζουν την Οκτωβριανή επανάσταση στις 7 Νοεμβρίου
3)    Ο Βασιλιάς Γεώργιος IV λέγονταν Αλβέρτος, άλλαξε το όνομα του το 1936
4)    Οι Κανάριοι Νήσοι πήραν την ονομασία τους απο το σκύλο στα Λατινικά
5)   Το καπέλο τύπου Παναμά ανακαλύφθηκε στο Εκουαδόρ


Θα παίρνατε εσείς την θέση στην Επιχείρηση ; Μάλλον ...όχι!.