Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Παράδειγμα ανεξάρτητης δημοσιογραφίας.

Δείτε ένα δείγμα ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. ΠΙΕΣΤΕ
Μαθήματα ανεξάρτητης και μαχητικής δημοσιογραφίας δίνει το blog Diogenis Press με νέες φοβερές αποκαλύψεις του.
Τώρα βέβαια το γιατί εξαρτάται από το Δημαρχείο Κορίνθου και μάχεται μονίμως υπέρ αυτού, είναι γνωστό που οφείλεται. Αλλά όλα έχουν και τα όρια τους.
Δεν μπορεί να τα φορτώνει τα πάντα στους συνεργάτες του δήμαρχου και να βγάζει λάδι τον ίδιο, πολύ απλά γιατί η επιλογή των συνεργατών του είναι αποκλειστική επιλογή Πνευματικού.
Και αν νομίζει οτι προσφέρει στον Δήμο Κορινθίων δίνοντας αρμοδιότητες σε Δημητράκηδες, Νικολάκηδες, Γιωργάκηδες και τα άλλα παιδιά, η εικόνα της πόλης και των χωριών που βρωμάνε και έχουν εγκαταλειφθεί, λένε διαφορετικά πράγματα.
Κρίμα πάντως για το blog γιατί είχε δώσει μέχρι πέρσι καλά δείγματα γραφής.
Και κρίμα για τους συνδημότες μας που έχουν σαν μοναδική αντιπολίτευση την Μάγια.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Δραματική έκκληση για το Δημοτικό Σχολείο Καστελόριζου.


 

Την συγκίνηση και το ενδιαφέρον χιλιάδων πολιτών έχει προκαλέσει η έκκληση της δασκάλας του Δημοτικού Σχολείου του Καστελόριζου, για την αποστολή βιβλίων, καρτών και άλλων γραφικών ειδών στο σχολείο όχι επειδή υπάρχει έλλειψη αλλά για να «υπενθυμίσει» την ύπαρξη του ακριτικού αυτού νησιού.

Η κα Γεωργιάδου επιμένει να σταλούν τα είδη αυτά ταχυδρομικά, προκειμένου να αναγκαστούν τα πλοία να τα μεταφέρουν στο νησί, και να δείξουν με την παρουσία τους ότι το μικρό αυτό νησί που δένει την Ελλάδα με την Τουρκία, δεν είναι ξεχασμένο από την ελληνική κοινωνία και «δεν επιτρέπεται σε κανέναν Τούρκο στρατοκράτη να το επιβουλεύεται» .

Το μήνυμα της δασκάλας διαβάστηκε πριν λίγη ώρα στον αέρα του Realfm 97.8 και προκάλεσε την άμεση αντίδραση και το ενδιαφέρον εκατοντάδων ακροατών.

Η ταχυδρομική διεύθυνση είναι:

Δημοτικό Σχολείο Μεγίστης
ΤΚ 851 11
Μεγίστη
Καστελόριζο
Δωδεκάνησα
ΕΛΛΑΣ
http://www.real.gr/