Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Το αληταριό της ξένης αδέσμευτης δημοσιογραφίας.

Έτσι εξηγείται! Ο εκδότης της Bild Μελος του ΔΣ της τουρκικής Hurriyet !
20120712-212842.jpg
Πίσω από τον γερμανικό αφελληνισμό βρίσκεται τουρκικό χρήμα!
Έτσι εξηγείται ο ρόλος του εκδότη της Bild, της εφημερίδας που έχει προκαλέσει την Ελλάδα πολλές φορές τους τελευταίους μήνες, με άκρως προκλητικά πρωτοσέλιδα και άρθρα, που είχε αγοράσει ελληνικά ομόλογα το Δεκέμβριο του 2011 και δεν δέχθηκε να τα βάλει στο PSI.
Μην απορείτε που ο Νο2 της Siemens διεθνώς ήταν ο Τούρκος πεθερός του Χριστοφοράκου, ο οποίος φέρεται να είναι και συγγενής του Ντεμιρέλ!
Θυμηθείτε ένα άρθρο του Ολυμπία την 1η Οκτωβρίου του 2009 με τίτλο:Πως ήταν η μέρα σου Γιαβρί μ'; Λάδωσα δυό υπουργούς και δυό διοικητές αγάπη μου. (http://olympia.gr/2009/10/01/turkish-money-to-greek-politicians/)
Γι' αυτό και είχε πάει στην Τουρκία και μετά στην Λέρο για τις διακοπές του ο Kai Diekmann. Δείτε και μια φωτογραφία του με τον εκδότη της τουρκικής εφημερίδας Ηurriyet που είναι Μελος του ΔΣ και ο ίδιος.
20120712-212209.jpg
Να ξέρουμε δηλαδή, ποιός κάνει και τι.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΒΟΛΕΨΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!



Δέχτηκε επιθέσεις από διαδικτυακούς του φίλους!
Τον εξάδελφό του (και συνονόματό του Παναγιώτη Καμμένο) διόρισε ως μετακλητό στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Βουλής ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος ...
των Ανεξάρτητων Ελλήνων προέβη στη συγκεκριμένη τοποθέτηση ενώ μέχρι πρόσφατα κατήγγελλε και καταδίκαζε αντίστοιχα περιστατικά και εμφανιζόταν σκληρός τιμητής κάθε κρούσματος οικογενειοκρατίας και επιλεκτικών συμπεριφορών του πολιτικού συστήματος.


Οπως φαίνεται, μάλιστα, ο κ. Καμμένος ρύθμισε πρώτα αυτή την οικογενειακή εκκρεμότητα και στη συνέχεια αναχώρησε για τις πολυήμερες διακοπές του στην Ικαρία. Ειδικότερα, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου η (με ημερομηνία 7/8/2012) απόφαση του προέδρου της Βουλής με την οποία «διορίζεται, στο Γραφείο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Κ.Ο. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στη Βουλή, μετά την κατά νόμο πρότασή του, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, ο Παναγιώτης Καμμένος του Αλκιβιάδη».



Μόλις, πάντως, ο συγκεκριμένος διορισμός έγινε αντιληπτός από τους διαδικτυακούς του «φίλους», ξεκίνησε ένας ορυμαγδός επικρίσεων, με την οργή μερικών να ξεχειλίζει για τον κ. Καμμένο. Χαρακτηριστικά κάποιος γράφει: «Θα θέλατε να μας διευκρινίσετε αν έχετε συγγένεια με τον κύριο Καμμένο που έχει διοριστεί στην Κ.Ο. του κόμματός σας...» Ενας άλλος, πάλι, αναφέρει ότι «αν και θεωρούμε ότι ηθικά ο διορισμός συγγενικών προσώπων έχει τεράστιο έλλειμμα, κ. Καμμένε, ως νέο κόμμα περιμένουμε νέα ήθη».
Την ίδια ώρα ένας χρήστης σκωπτικά κάνει λόγο για «προβοκάτσια» του Προέδρου της Δημοκρατίας και χαριτολογώντας λέει: «Λογικά απλή συνωνυμία θα είναι. Και σύμπτωση επίσης». Τέλος, εξισώνεται ο διορισμός του εξαδέλφου του με αυτόν της κόρης του Β. Πολύδωρα. «Γιατί αυτός ο διορισμός διαφέρει από αυτόν του κ. Πολύδωρα; Περιμένουμε κάτι παραπάνω από κάθε νέα προσπάθεια, όχι τα ίδια».



Βέβαια, ο (πρόεδρος) κ. Καμμένος προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, υποστηρίζοντας πόσο χρήσιμος είναι ο εξάδελφός του στο κόμμα. «Είναι υφηγητής του Πολυτεχνείου, από το 2010 είναι ο οργανωτής όλου του δικτύου των Αν. Ελλήνων και υπεύθυνος συλλογής πληροφοριών. Η δουλειά του είναι να παρέχει στην Κ.Ο. στοιχεία από το διαδίκτυο, τα πρακτικά, και από διεθνείς οργανισμούς υλικό τεκμηρίωσης» απάντησε στις επικρίσεις.



πηγή:Δημοκρατία