Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Η Λίστα Λαγκάρτ και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Αποκλειστικό ΕΝΑ: Η Λίστα Λαγκάρτ και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης


Τα παρακάτω στοιχεία τα πήραμε από την σελίδα της Βουλής: http://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes/Viografika-Stoicheia/?MPId=8cdad4a9-6541-40b6-8c7c-ee858ca4031e
Εμμανουήλ Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννης
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Προσωπικά Στοιχεία
Γεννήθηκε το 1959 και μεγάλωσε στην Κρήτη.
Οικογενειακή Κατάσταση: Είναι παντρεμένος με την Γκρατσιέλα-Κατερίνα Γκρόλο τα υπόλοιπα οικογενειακά του στοιχεία δεν μας αφορούν.

Ο κύριος Κεφαλογιάννης επίσης είναι μέλος της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής. Στην παρακάτω σελίδα μπορείτε να δείτε το όνομα του κυρίου Κεφαλογιάννη. http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikes-Epitropes/CommiteeDetailView?CommitteeId=2b188390-2f24-4d95-b867-912d485fa8cf
Η συγκεκριμένη επιτροπή θα πρέπει να σας θυμίσουμε ότι είναι αυτή που ερευνά ευθύνες για το θάψιμο της λίστας Λανγκάρτ που κατευθυνόμενα μέσα παραπληροφορούν ότι είναι πλαστή. Ας δούμε και την σύσταση της επιτροπής όπως μας την δίνει η σελίδα της βουλής.



Πρόεδρος
Ν.Δ.
Νεράντζης Δημητρίου Αναστάσιος
Α' Αντιπρόεδρος
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ
Δρίτσας Παναγιώτη Θεόδωρος
Β' Αντιπρόεδρος
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Δημαράς Νικολάου Ιωάννης
Μέλος
Ν.Δ.
Κεφαλογιάννης Κωνσταντίνου Εμμανουήλ
Μέλος
Ν.Δ.
Παυλόπουλος Βασιλείου Προκόπιος
Μέλος
Ν.Δ.
Πολύδωρας Γεωργίου Βύρων
Μέλος
Ν.Δ.
Τραγάκης Παναγιώτη Ιωάννης
Μέλος
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ
Κωνσταντοπούλου Νικολάου Ζωή
Μέλος
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ
Λαφαζάνης Γεωργίου Παναγιώτης
Μέλος
ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κακλαμάνης Χρήστου Απόστολος
Μέλος
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Αρβανίτης - Αβράμης Κωνσταντίνου Μιχαήλ
Μέλος
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Κουβέλης Ευαγγέλου Φώτιος - Φανούριος
Μέλος
Κ.Κ.Ε.
Κανέλλη Χρήστου Γαρυφαλλιά (Λιάνα)



Ξεκινάμε λοιπόν ο κύριος Κεφαλογιάννης είναι παντρεμένος με την κυρία Γκρόλο Γκρατσιέλαη οποία βρίσκεται στην λίστα Λαγκάρτ στον αριθμό 128 .
Την οποία βλέπεται μαζί με τον κύριο Κεφαλογιάννη σε οικογενειακές στιγμές. Την φωτογραφία την βρήκαμε στη σελίδα του κυρίου Κεφαλογιάννη.

Συνεχίζουμε η κυρία Γκρόλο όπως όλοι οι άνθρωποι πάνω στο πλανήτη έχει και αυτή μια μητέρα. Το όνομα της μητέρας της είναιΡεγγίνα Αμπουάφ και μπορείτε και αυτή να την βρείτε στη λίστα Λαγκάρτ στη θέση2 αλλά και στη θέση 767.

Η οποία με τη σειρά της έχει και αυτή μια μάνα. Το όνομα της γιαγιά λοιπόν της κυρίας Γκρόλο είναι Κουμανιώτη Ελένη Σαφρά και μπορείτε να την βρείτε μια θέση πάνω από την εγγονή της στον αριθμό 127.


Ο άνθρωπος που μας έδωσε της πληροφορίες μας γνωστοποίησε επίσης ότι η γιαγιά(θέση 127) ήταν σύζυγος τραπεζίτη (όχι υπαλλήλου) και διέθετε χρήματα.

Όσον αφορά τη κόρη της(θέση 2 και 767) πληροφορηθήκαμε ότι ο σύζυγός της, της είχε αφήσει περί τα δέκα εκατομμύρια δολάρια.Αλλά στη λίστα Λαγκάρτ αναφέρεται ποσό πεντακοσίων εκατομμυρίων χωρίς να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν αφορά τον ένα ή και τους δύο λογαριασμούς που διαθέτη στην τράπεζα.

Όσο αφορά τώρα την εγγονή η πληροφορία αναφέρει ότι κάπου εκεί κυμαίνεται και αυτός ο λογαριασμός. Εμείς δεν είμαστε σε θέση ούτε να τα διασταυρώσουμε ούτε και να τα επιβεβαιώσουμε αλλά θεωρούμε τουλάχιστον αντιδεοντολογικό ένας άνθρωπος που εμπλέκεται άμεσα στην υπόθεση με τρία συγγενικά του πρόσωπα σύζυγος πεθερά και γιαγιά συζύγου να κάνει και τον ανακριτή στην ίδια υπόθεση.