Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΡΟΣ?

(Αλιεύσαμε το παρακάτω επώνυμο σχόλιο από το blog του Λάκη Γιαννιδάκη και εφόσον είναι αληθές, δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά για την ενέργεια του δημοτικού συμβούλου και τα ελατήρια που την δημιούργησαν).
"Ονομάζομαι Μαρία Ρεντούλη, είμαι νομικός και διετέλεσα δικαστική αντιπρόσωπος στο εκλογικό τμήμα 56, στο Δήμο Άσσου – Λεχαίου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Ταυτόχρονα είχα την ευθύνη της ομαλής εξέλιξης των εκλογών στον «καποδιστριακό» δήμο Άσσου – Λεχαίου.
Επειδή διαβάζω πολλά αναληθή στοιχεία τις τελευταίες ημέρες στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, σας καταθέτω ένα γεγονός, εύκολα προσβάσιμο στα στοιχεία του.
Συγκεκριμένα:
Στο εκλογικό τμήμα 58 του Δ.Δ. Περιγιαλίου του πρώην Δήμου Άσσου – Λεχαίου ήταν εκλογικός αντιπρόσωπος του συνδυασμού «Ο Δήμος Μπροστά», με επικεφαλής τον κο Γιώτη η σύζυγος του κου Γιώργου Πούρου, δημοτικού συμβούλου. Στο συγκεκριμένο τμήμα, σε σύνολο 129 ψηφοδελτίων που έλαβε ο συνδυασμός «Ο Δήμος Μπροστά», ο κος Πούρος έλαβε ισάριθμές ψήφους. 129.
Τυχαίο; Δεν νομίζω.
Ταυτόχρονα, σας αναφέρω, επίσης προς εύκολο έλεγχο, ότι το γεγονός αυτό αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ όχι μόνο για τις τελευταίες εκλογές αλλά και για τις τρεις προηγούμενες των οποίων έχω τα στοιχεία.
Αυτά είναι τα γεγονότα. Ο έλεγχος τους είναι εύκολος από κάθε πολίτη.
Τα υπόλοιπα είναι σχόλια τα οποία δεν είναι ο ρόλος μου να τα σχολιάσω.
Μετά τιμής,
Μαρία Π. Ρεντούλη,
Δικηγόρος Νομικής Σχολής Αθηνών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου